Accessoires

Met accessoires kun je een vleugje glamour en luxe toevoegen aan een ruimte. Het is de finishing touch in je interieur. Denk daarbij aan kussens, plaids, lampen, lampenkappen, vloerkleden, etc.

Kussens en plaids
De keuze in de kant-en-klaar collectie kussens en plaids van Designers Guild is enorm. Kussens met geborduurde bloemen, effen linnen, strepen, zijde, velours of ingeweven motieven. Plaids voor op de bank zijn er in lamswol, merinowol, cashmere, mohair en linnen.

Lampen
Al meer dan 10 jaar verkopen we de smeedijzeren lampenvoeten met vogeltjes van Lieux uit Parijs, beter bekend als de “vogellampjes”. Een simpele ranke voet met kapjes in allerlei maten en verschillende kleuren. Leverbaar als staande lamp en als tafellamp.

Daarnaast hebben de bulblampen van By Eve in onze collectie. Mooie metallic glazen lampen in verschillende vormen en groottes. De lampen zijn echt een eyecatcher als ze bijvoorbeeld in een groep worden gehangen. Maar ook de XXL bollen bijvoorbeeld zijn prachtig. Er zijn heel veel combinatiemogelijkheden. Ook is er een plafondplaat op maat leverbaar, waar de gaten voor de lampen al zijn voorgeboord op de goede plek.

Lampenkappen
Van alle stoffen en ook veel behangpatronen kunnen we lampenkappen op maat maken. Dus heb je een mooie oude lampvoet staan en wil je wel eens een andere kap erop, dat kan. We werken samen met een lampenkappenstudio die alles helemaal custom made kan uitvoeren.

Bekijk hier enkele voorbeelden van kussens, plaids, lampen en lampenkappen.