Het is belangrijk dat een huis als een jasje om je heen zit. Wie zijn we en hoe leven we in het huis? Hoe gebruiken we de verschillende ruimtes? Waar gaan we met de familie gezellig eten? In welke ruimte kunnen we ons terugtrekken met een goed boek? Zo wordt een huis een uitdrukking van onze persoonlijkheid. Om te bepalen wat het beste bij jou past kun je mij gebruiken als sparring partner, als spiegel. Dus eigenlijk welkom bij In Huis bij Jezelf. Ik probeer je eigen creativiteit te prikkelen om vervolgens samen tot de ultieme oplossing te komen. Hoever gaat het advies? Zover als jij dat zelf wilt. Je loopt bijvoorbeeld al enige tijd met allerlei ideeën rond en je wilt die graag eens tegen iemand aanhouden. Dat kan. Ik probeer boven water te krijgen wat jou beweegt, wat je leuk vindt, maar ook wat bij je past.

Franka Gout

Stoffen en Behang

Ik kan je helpen met het uitzoeken van gordijnstoffen, meubelstoffen of behang voor je huis. Gewoon gezellig bij mij in de showroom met alle stalenboeken bij de hand.

Kleur en Interieur

Wil je graag wat meer kleur in huis, maar heb je geen idee waar te beginnen. Dan is het mogelijk mij in te schakelen voor het maken van een kleurenplan. Eerst kom ik dan bij jullie thuis kijken en ik maak op basis daarvan een kleuradvies.

Huis Inrichting

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je gewoon wat dingen aan je inrichting in huis veranderen en weet je niet waar te beginnen? Dan kan ik je natuurlijk helpen. Dat kan heel simpel door een advies op locatie. Of door het maken van een compleet inrichtingsadvies.

Project Begeleiding

Heb je geen tijd om de uitvoering te begeleiden? Dan kan ik dat voor je verzorgen. Aansturen van de aannemer, leveranciers en onderaannemers t/m het (eventueel samen) op jacht gaan naar objecten en meubels voor de inrichting.