LAMPEN

By Eve

Het paradepaardje van de lampencollectie is de lampenserie van By Eve. Mooie glazen lampenkappen in verschillende glaskleuren (metallic smoked, champagne, zwart), vormen en groottes. De lampen zijn echt een eyecatcher als ze bijvoorbeeld in een groep boven een tafel of in een vide worden gehangen. Maar de XXL bollen in hun eentje als statement zijn bijvoorbeeld ook prachtig. Er zijn heel veel combinatiemogelijkheden. Als aanvulling is er een plafondplaat op maat leverbaar, waar de gaten voor de lampen al zijn voorgeboord. Enkele voorbeelden uit de praktijk:

Kik hier voor de By Eve-producten in de webshop.

Lieux

Al meer dan 20 jaar verkopen we de smeedijzeren lampenvoeten met vogeltjes van Lieux uit Parijs, beter bekend als de “vogellampjes”. Een simpele ranke voet met kapjes in allerlei maten en verschillende kleuren. Leverbaar als staande lamp en als tafellamp. Te bekijken en te koop in de winkel.

Lampenkappen

Van alle stoffen en ook veel behangpatronen kunnen we lampenkappen op maat maken. Dus heb je een mooie oude lampvoet staan en wil je wel eens een andere kap erop, dat kan. We werken samen met een lampenkappen-studio die alles helemaal custom-made kan uitvoeren.