Nieuws: Gucci Décor interieurcollectie

Nieuws: Gucci Décor interieurcollectie

by Franka, 14 juli 2017

Heet van de pers: net gelanceerd de nieuwe Gucci interieurcollectie – Gucci Décor. Where fashion meets interior. Veel modehuizen deden dit al eerder. Denk aan Ralph Lauren, Missoni, Christian Lacroix. Nu komt dus ook Gucci met een home collectie. Zoals ze het zelf beschrijven: “An eclectic collection of items with which customers can dress their own spaces.”

Gucci interieurcollectie

Dus dress-up je huis! Helemaal zoals het creatieve brein achter Gucci, Alessandro Micheles, dit ziet. Je persoonlijke stijl van je garderobe doorzetten in huis. Tenslotte moet je huis als een jasje om je heen zitten. Dus zo gek is dat niet.

Gucci interieurcollectie

Hele leuke accessoires en kleinmeubelen met veel kleur en patronen en een beetje romantische twist. Inspiratie de Gucci catwalklooks: dieren, slangen, bijen, poezenkoppen, als je echt een fan bent van het merk, herken je de motieven direct.

Gucci interieurcollectie

Denk aan geurkaarsen, kussens met dierenkoppen, servies, dienbladen, bijzettafels, stoeltjes, kamerschermen en niet te vergeten behang. Afin, genoeg leuke dingen om je interieur een persoonlijke boost te geven.

Gucci interieurcollectie

Verkrijgbaar vanaf september online en in een aantal speciaalzaken en natuurlijk de Gucci winkels. De introductie wordt begeleid door hele leuke illustraties van de collectie door kunstenaar Alex Merry. Ook al zo inspirerend.
Ik zeg alvast maar gaan sparen. De goedkoopste items zijn de geurkaarsen en de “incense trays” ca. $190. Voor de duurste objecten, de zijden kamerschermen, moet je even zo’n $30.000 uit je portemonnee toveren. Het zijn kunstwerkjes op zich, waar veel handarbeid aan te pas komt. Maar dan heb je ook wel wat bijzonders. En voor de echte Gucci fans, een must natuurlijk.