Oktober: woonmaand

Oktober: woonmaand

by Franka, 12 oktober 2018

We genieten nog even van de Indian Summer in Nederland. En straks is daar weer het gezellige herfst- en winterseizoen. Lekker binnen zitten, kaarsje aan, kopje koffie of thee en dan het liefst onder een dekentje op de bank. Voor mij is dat het ultieme thuisgevoel.

Maar goed, eerst nog even aan de slag om het huis winterklaar te maken. Niet voor niets is oktober als sinds jaar en dag de Woonmaand. Even wat andere kussens, een plaid, kaarsen en misschien de indeling weer een beetje omgooien. Ook deze winter geldt: stijlen mixen mag, het hoeft niet allemaal zo afgestemd. Laat de regels lekker los en doe wat voor jou goed voelt, dan is het altijd goed.

Om je op gang te helpen geven we de rest van de maand oktober op alle kussens en dekens van Designers Guild 15% korting. Tot 31 oktober 2018 dus, zowel in de winkel als in onze webshop. Kijk daarvoor hier om de hele collectie te zien. Voer bij het betalen actiecode HERFST in en de korting wordt automatisch verrekend. Veel plezier deze woonmaand en als je vragen hebt of inspiratie nodig hebt, gewoon gezellig even langs komen!