Behang

Behangen: niet twijfelen maar doen!

Ieder huis moet eigenlijk ergens wel één of, nog mooier, een paar muurtjes behang hebben. Een wandje behang voegt zoveel toe aan een ruimte: kleur, spanning, contrast, textuur en warmte. Het kan een ruimte een enorme boost of een wow effect geven.

Designers Guild behang

Een “signature statement” in een gang. Dat is nog eens binnenkomen!

In het geval van deze gang wordt de entree juist heel levendig en omarmt de ruimte je als je binnenkomt. Een zacht en rustig effect is uiteraard ook mogelijk, afhankelijk van je keuze van dessin of kleur. Ook een neutraal of wit dessin heeft impact. Of wat dacht je van een behang met textuur.

Behang Designers Guild

Een zilver op wit bamboe motief. Heel subtiel

Maar ik snap het wel; het is zoveel werk, eerst moeten de muren strak, ik kan het niet zelf, ik kan niet kiezen, het kost zoveel geld, veel te wild. Ik hoor ze allemaal voorbij komen. Maar dat valt reuze mee. Met het kiezen kun je bij ons in de winkel heel goed terecht. We hebben tientallen stalenboeken van o.a. Designers Guild, Elitis, John Derian en Christian Lacroix. En ik kan je heel goed helpen met het kiezen van een passend motief.

Behang Designers Guild

Een botanische print in de entree hal van een jaren 20 huis.

Er is zó veel mogelijk en dan heb ik het niet alleen over heftige dessins, maar juist ook over mooie rustige motieven die net een beetje een accent geven. En met 2 rolletjes heb je al een enorm effect, dus duur hoeft het niet te zijn. Het doen ……. ook dat is best te behappen. Ík kan het zelf en als je dat niet aandurft bestaan er fantastische behangers die dat voor je oplossen.  Geen excuses meer dus! Kijk ook eens hier in onze webshop. Helemaal makkelijk, deze motieven zijn online te bestellen.

Behang Designers Guild

Een flockprint met een geometrisch motief. Mooi in combinatie met de moderne eethoek.

Deze foto’s van recente behangprojecten in èchte huizen (ja, we wonen nu eenmaal niet allemaal in een Toscaans landhuis zoals op de foto’s van de fabrikanten) geven je hopelijk net even dat duwtje om tot actie over te gaan. Tot snel ziens dan maar!