Designers Guild outdoor
Outdoor

Lentekriebels – outdoorliving

Ook al een beetje buitenkriebels gekregen als je naar het weerbericht van de komende dagen kijkt? Liefst wil je de tuin in en alles alvast aan kant maken voor de paar mooie lentedagen. Ik begrijp het gevoel. Nog een beetje geduld, maar er is niets mis met voorbereidingen treffen toch? Regeren is vooruitzien zeg ik altijd.

We hebben gisteren een fantastische serie parasols binnengekregen van HKliving. Een hele leuke uitbreiding op de buitenkussens en -kleden. Geïnspireerd op de 70’s met bloemmotieven en afgebiesd met een franjerand. In een mum maak je hiermee van de buitenzithoek een hele gezellige plek.

Ook een niet te missen item deze zomer is het buitenvloerkleed. In een handomdraai maak je daarmee van de losse bank/stoelen op je terras een echte buitenwoonkamer. De kleden zijn geweven van een speciaal polyesther garen, waardoor ze bijzonder sterk, licht van gewicht en makkelijk schoon te maken zijn. Ze zijn aan 2 kanten te gebruiken en leverbaar in verschillende dessins en maten. Kijk hier voor de hele serie. Je krijgt meteen ook alle nieuwe outdoorkussens te zien. Genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan denk ik.

Het kan zijn dat je bij het voorbereiden ontdekt dat de kussens van de stoelen/bank eigenlijk ook wel aan vernieuwing toe zijn. Stoffen verkleuren in de zon snel en vocht en vuil maken het geheel er ook niet mooier op. Denk dan ook eens aan de mooie outdoor stoffen van Designers Guild op je buitenbank/stoelen, die aan de meter te bestellen zijn. Bestand tegen vuil, vocht en zon. Superpractisch en nog stylish ook. Effen stoffen, maar ook stoffen met bloemen, schelpen, bladeren en kleine ingeweven patroontjes. Toepasbaar als je houdt van strak of juist van een beetje boho chique. Kijk hier voor meer inspiratie of kom gezellig even langs in de winkel en blader rustig door de stalenboeken. Tot snel!