By Eve glazen lampen nieuws
Nieuws

Nieuwe modellen By Eve lampen

Op de beurs in Keulen werden ze al geïntroduceerd en ze zijn waanzinnig. De collectie lampen van By Eve wordt uitgebreid met een aantal hele interessante nieuwigheden.

Als eerste nieuwe kleuren glas: zacht grijs en mat melkglas. Dan zijn er een aantal nieuwe modellen tafellampen: de Cilinder (strak en recht) en de Table Tube. De laatste is leverbaar in 3 maten, geïnspireerd op de ouderwetse draaglantaarn en is werkelijk fantastisch. De grootste maat kan ook heel mooi op de grond geplaatst worden. Echt een statement in de woonkamer.
De Tube is ook uitgevoerd als vloerlamp waarbij de glazen kap in een stalen frame hangt. De voeten van al deze lampen zijn nu leverbaar in zwart hout en zwart of wit marmer.

By Eve glazen lampen nieuws

By Eve Tube Floor en Table

Alsof het nog niet genoeg nieuws is komt er ook een serie nieuwe hanglampen gebaseerd op hetzelfde principe: meerdere modellen onderling te combineren. Ook is de wandlamp Ball aan de lange pendel nu in een mooie geribbelde versie leverbaar.

Afin, er komt veel nieuws. Binnenkort al in de webwinkel, maar om ze in het echt te bekijken moeten we nog even geduld hebben. De eerste leveringen worden verwacht in juni. Maar geduld is een schone zaak, toch?