Behang

VT Wonen look: dip dye behang Designers Guild

Get the VT Wonen look! In deze aflevering van het afgelopen seizoen van het tv programma Verbouwen of Verhuizen, gebruikte VT Wonen het jade groene dip dye behang uit de Saraille collectie van Designers Guild. Ombre shaded, dégradé, dip dye, het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde: van kleur verlopend van donker naar licht of zelfs wit. In een ruimte, zoals in deze woonkamer, brengt dit behang kleur zonder overheersend te zijn. Nog een bijkomend effect: het maakt de kamer optisch hoger. Dus het schept ruimte.

Designers Guild dip dye behang

Designers Guild Saraille behang kleur Sevres

Dit effect kun je bereiken met behang, maar ook door het toepassen van dip dye stoffen als gordijnen. Vaak van mooi dun linnen, met daardoor een fris en luchtig effect. Kijk hier voor een impressie van hoe je deze stoffen kunt gebruiken.

Designers Guild dip dye stof

Designers Guild Savoie dip dye stoffen

Het Saraille dip dye behang is leverbaar in maar liefst 16 kleuren. Van naturel naar grijs, hard roze, cobalt en lime groen. Daarnaast is er een nieuwe aanvullende collectie Savoie behang, waarbij niet 1 kleur maar zelfs 2 tinten in het dip dye proces zijn gebruikt.

Designers Guild Savoie dip dye behang

Designers Guild Savoie dip dye behang

Je ziet het wel. Eindeloos veel mogelijkheden met dip dye behang en stoffen. Met een klein wandje behang ergens in huis creëer je echt een indrukwekkend effect. Ruimtelijk, fris en modern. Gewoon doen dus! Even in het echt bekijken? Dat snap ik hoor, kom gerust even langs in de winkel. Daar is het Saraille behang toegepast en natuurlijk liggen de stalenboeken ook voor je klaar! Meteen bestellen? Dat kan in onze webshop.

N.B. Mocht het aanbrengen van het behang nog een probleem zijn; ik werk samen met een fantastische behanger, die heeft het klusje zo gefixt. Weer een obstakel minder dus!

Fotocredit hoofdfoto: VT Wonen