Nieuws

Genieten in de nieuwe studio

Ik zit al weer even op mijn nieuwe locatie, maar zo’n verhuizing kost gewoon altijd meer tijd dan je denkt. Ondertussen is het op een paar details na bijna klaar en ik moet zeggen het is echt genieten. De studio is een hele fijne werkplek geworden en ik had nooit gedacht dat werken vanuit huis zo fijn is. Het maakt me heel flexibel. Ik kan makkelijk schakelen als er een klant belt, even naar een projectlocatie moet tussendoor of als een leverancier belt dat ie in de buurt is. Echt heel fijn.

De projecten lopen gewoon lekker door, het is fantastisch te zien dat mijn klanten me zo goed weten te vinden. Aan de opzet van de webshop ga ik de komende tijd nog wat dingen veranderen. Houd de website maar goed in de gaten. Voor nu vind je daar al weer heel veel nieuwe voorjaarscollecties. Allemaal weer even mooi.

Ondertussen dient de lente zich aan. Heb jij ook al last van lentekriebels en heb je zin om dingen te veranderen in huis? Weet dat het echt niet altijd nodig is om een totale make-over van je huis te doen. Ruimte voor ruimte werkt ook prima. Maar ook een paar details aanpassen brengt al heel veel resultaat. Weet je niet waar te beginnen, dan ben je van harte welkom om langs te komen om even te brainstormen of in de stalenboeken te bladeren. Bel gerust voor een afspraak. Eén-op-één, dus alle tijd en aandacht alleen voor jou.

Tot snel!