Designers Guild

Hoe doe je dat nou, je huis knus maken?

De dagen worden korter en het seizoen verandert langzaam van herfst naar winter. Tijd om het thuis nòg knusser en gezelliger te maken. Zeker in deze tijd waarin de grens tussen werk en thuis compleet vervaagd is, hebben we behoefte aan een fijne plek waar we naast werken heerlijk kunnen relaxen en onszelf kunnen zijn. Hoe doe je dat nou, je huis knus maken? Dat kan natuurlijk op veel manieren. Zonder nu meteen heel drastisch allerlei dingen aan te passen, zijn er ook een aantal simpele veranderingen mogelijk, die heel snel effect geven.

 

Een bank vol kussens

Gooi je bank bijvoorbeeld lekker vol met kussens en warme plaids. Door het gebruiken van knuffelbare stoffen krijg je direct een warm gevoel. Niets straalt méér warmte en knusheid uit dan stoffen met een aaibare textuur, zoals wol, fluweel, imitatiebont of bouclé. Allemaal stoffen met een hoge aaibaarheidsfactor. Mix en match verschillende texturen en motieven door elkaar, maar houd het wel mooi binnen je eigen kleurpalet. Voeg er nog een mooie warme deken aan toe en je kunt je eindeloos terugtrekken op de bank om lekker tot rust te komen. Kaarsje aan en een drankje erbij … heerlijk.

Dit type stoffen kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld een poefje of een kleine stoel mee te herstofferen. Ook dat geeft heel snel effect. Deze stoffen zijn ook aan de meter te koop. Kijk eens als inspiratie naar de leuke retro fauteuil van HKliving in een bouclé stof.

Winterhuis-korting

Om je een beetje op gang te helpen geven we deze week in de webshop 10% korting op alle aaibare kussens en dekens van Designers Guild, de actieproducten vind je hier bij elkaar. Vul bij het afrekenen de kortingscode WINTERHUIS in en de korting wordt automatisch verrekend. Deze actie is geldig tot en met 26 november a.s. en niet geldig in combinatie met andere acties.

Volgende week meer ideeën om je huis nòg gezelliger te maken. Tot snel!