Geen categorie

Ikea goes bohemian

Ik snap het, je ziet net als ik op tegen de gang naar Ikea. Maar soms moet het even en is het wel degelijk de moeite waard. Want is dit wat je ziet allemaal Ikea? Ja zeker. Deze zomer heeft Ikea een grote collectie buitenspullen in een boho chique sfeertje. Allemaal leuke accessoires, buitenkleden, superleuke lampenkapjes, aardewerk, stoffen, tafelkleden, enz. om gezellig buiten te kunnen chillen en eten. In je eigen tuin, terras of op je balkon, of lekker buiten voor een picknick in het park of op het strand.

Kijk maar eens bij de collectie Solvinden bijvoorbeeld met alle leuke lampen, kapjes, bollen op zonnecellen voor een heerlijke zwoele zomeravond. ikea7

 

Of wat dacht je van Sommar: aardewerk, glazen, tafelkleden, picknick spullen, vloerkleden. De borden en bakjes van deze serie zijn heel onregelmatig gebakken, lekker nonchalant en zijn leverbaar in veel kleuren. Dus leuk om te mixen/matchen.

ikea20 ikea13

De rotan zitmeubelen van Stockholm en Mastholmen zijn echt helemaal top! En dan niet te vergeten de limited edition collectie Jassa. In een handomdraai tover je een heerlijke plek waar je optimaal kunt genieten van het buitenzijn.

ikea2

En weet je wat zo leuk is. De collecties combineren heel leuk met de outdoorcollectie stoffen en kussens van Designers Guild. Duurzame buitenstoffen als basis voor je buitenwoonkamer thuis. Een basis van het één, met een beetje van het ander. De ideale combinatie. Toch maar even gaan kijken dus.