Hoe worden bestellingen verzonden?

Onze standaard zendingen binnen Nederland worden verzonden via PostNL. Kosten voor verzending zijn als volgt:
0-10 kg € 7,25
10-30 kg € 13,50

PostNL levert de zendingen binnen een à twee dagen na versturen af. Is er niemand thuis dan zal de postbode een afhaalbewijs achterlaten en is het pakje binnen drie weken af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Neem daarvoor het afhaalbewijs en een geldig identiteitsbewijs mee. Als het pakket niet binnen deze periode wordt afgehaald en wij het opnieuw moeten opsturen, worden de verzendkosten nogmaals in rekening gebracht.

Voor bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht; wel als het een tweede keer toegestuurd moet worden. Voor zendingen buiten Nederland worden de verzendkosten altijd in rekening gebracht.

Meubels zullen worden geleverd via een transporteur gespecialiseerd in het vervoer en afleveren van meubels. Deze maakt zelf een leverafspraak met de klant.

Wat is de levertijd?

Voor kussens, dekens, servies, accessoires en kleinmeubelen geldt, indien op voorraad, een levertijd van zeven werkdagen. De voorraad wordt zo goed mogelijk bijgehouden via ons webwinkelsysteem, maar het kan toch wel eens voorkomen dat iets al verkocht is, maar dit nog niet direct is bijgewerkt. Mocht dit gebeuren, dan nemen we zo snel mogelijk contact op en bespreken we de mogelijkheden c.q. de nieuwe levertijd. Voor alle andere producten die speciaal besteld moeten worden, zoals behang, lampen en kleden, geldt een levertijd van 3-5 weken. Indien de levertijd afwijkt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor de meubels geldt per product een afwijkende levertijd. Hierover ontvang je altijd een bevestiging.