INTERIEURADVIES

Ik kan je helpen met het inrichten van je huis, met het uitzoeken van stoffen en/of behang of verzorg de begeleiding van interieur-projecten. Ik vind het belangrijk dat een huis als een jasje om je heen zit. Wie ben je en hoe leef je in het huis? Hoe gebruik je de verschillende ruimtes? Waar ga je met de familie gezellig eten? In welke ruimte kan je je terugtrekken met een goed boek? Zo wordt een huis een uitdrukking van jouw persoonlijkheid. Om te bepalen wat het beste bij jou past kun je mij gebruiken als sparring partner, als spiegel. Ik probeer je eigen creativiteit te prikkelen om vervolgens samen tot de ultieme oplossing te komen. Ik probeer boven water te krijgen wat jou beweegt, wat je leuk vindt, maar ook wat bij je past. Hoever gaat het advies? Zover als jij dat zelf wilt.

Advies quote_black_2

Stoffen en behang

Ik kan je helpen met het uitzoeken van gordijnstoffen, meubelstoffen en/of behang voor je huis. Gewoon gezellig bij mij in de showroom met alle stalenboeken bij de hand en een vers kopje koffie of thee erbij. Hier zijn uiteraard verder geen kosten aan verbonden.

Kleurenplan

Wil je graag wat meer kleur in huis, maar heb je geen idee waar te beginnen? Heel begrijpelijk hoor. Je kunt mij inschakelen voor het maken van een kleurenplan. Ik kom dan eerst bij jullie thuis een keer kijken en maak op basis van dit bezoek een passend kleuradvies.

Advies op locatie

Je loopt bijvoorbeeld al enige tijd met allerlei ideeën rond en je wilt die graag eens tegen iemand aanhouden. Dat kan. Ik kom dan twee uurtjes bij je thuis langs en geef je ter plekke ideeën en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Heel praktisch en laagdrempelig.

Interieurplan

Ga je verhuizen of verbouwen en weet je niet waar te beginnen? Dan kan ik je helpen. Ik kom voor een intakegesprek bij je thuis en maak een interieurplan met  indelingsadvies, kleurideeën, plattegronden en suggesties voor meubelen, stoffering en verlichting.