ONZE STOFFENCOLLECTIE

Met stoffen kun je in een ruimte hele verschillende effecten en sferen creëren. Er zijn duizend-en-één mogelijkheden. Wij werken met een aantal stoffen-merken die elkaar aanvullen en versterken.

Designers Guild

Het vlaggenschip is de stoffencollectie van Designers Guild. Bekend om de uitgesproken kleuren, verrassende kleurcombinaties, mooie patronen en bijzondere texturen. Een enorme keuze aan bedrukte en effen gordijnstoffen, voiles, zijdes, voeringstoffen, stoffen speciaal toe te passen in de tuin of op de boot, bekledingstoffen voor het herstofferen van meubels.

Christian Lacroix

De interieurcollectie van Christian Lacroix is een kleurrijke verzameling stoffen, waarin elke stof een klein theaterstukje is. Toe te passen met mate voor een verrassend/rustig effect of juist uitbundig voor een over-the-top resultaat. Heel toepasbaar en zeker géén haute couture voor de happy few. Een beetje lekker gek.

Designs of the Time

Sinds eeuwen is België al de bakermat van de linnen stoffen productie in Europa. Designs of the Time heeft een prachtige collectie gewassen linnen in mooie versteende “sleetse” kleuren en allerlei verschillende texturen.