Verlichting

Nieuw: By Eve LED gloeilampen

By Eve besteedde veel tijd aan het ontwikkelen van een serie van 7 modellen LED gloeilampen voor haar collectie glazen lampen. Nu zijn ze er en het resultaat mag er zijn.

Sfeervol en warm licht
Dat LED niet altijd sfeerloos en koel hoeft te zijn, bewijzen ze met deze serie gloeilampen. Voor elk model lamp is er een model gloeilamp. Vanaf nu zullen bij de bestellingen standaard deze LED versies worden meegeleverd. De gewone kooldraad gloeilamp gaat langzaam uit de collectie. Er is keuze tussen een champagnekleurige lamp en een heldere versie. Kijk hier voor alle technische informatie en de prijzen.


Bestellen
De lampen zijn bijna allemaal dimbaar via zowel een gewone dimmer als een LED dimmer. De T60 voor de Ball Maxi 50 alléén via een LED dimmer. Wil je overstappen op deze LED lampen? Bestellen kan heel simpel in de webshop op deze pagina.

We willen allemaal energie besparen, LED is tenslotte 90% zuiniger dan een gewone gloeilamp. Met deze lampen vang je 2 vliegen in 1 klap: je bespaart energie en je brengt mooi sfeervol licht in huis.
Heb je vragen, laat het gerust even weten.