In Huis bij Franka verhuizing en sale
Nieuws

Verhuizing & Sale

Met ingang van 1 oktober a.s. gaat In Huis bij Franka verder vanaf een andere locatie. Dat betekent dat de stenen winkel op de Terweeweg 7A in Oegstgeest gaat verdwijnen. We gaan ons concentreren op het geven van interieuradviezen, het helpen met uitzoeken van kleuren, stoffen en behang voor in huis èn de webshop. Natuurlijk kun je langskomen om even te brainstormen of in de stalenboeken te bladeren, maar vanaf nu alleen op afspraak. En dat in de nieuwe interieurstudio. Eén-op-één, dus alle tijd en aandacht alleen voor jou.

Alle merken die we voeren blijven, dus behalve de locatie en het werken op afspraak gaat er eigenlijk niet veel veranderen.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe fase en aanpak. Wil je een afspraak maken (het blijft gewoon lekker laagdrempelig), mail of app me gerust. De nieuwe contactgegevens vind je op de contactpagina.

Verhuizingsuitverkoop 26.8.2023

Om zo min mogelijk te hoeven meeverhuizen hebben we a.s. zaterdag 26 augustus nog een grote verhuizingsuitverkoop tijdens de SchoonSchipActie in De Kempenaerstraat in Oegstgeest. Een kraam vóór de winkel met heel veel leuke koopjes. Tot zaterdag!